Een greep uit mijn week | Week 16

Bekijk hier wat ik in deze week heb gegeten voor wat receptinspiratie >

Ken je dat? Je moet je boodschappen doen en hebt g??n idee wat je deze week op tafel moet zetten. Met mijn receptinspiratie geef ik je inzicht in wat ik zoal heb gegeten afgelopen week, doe er je voordeel mee!

Vrijdag

Vorige week vrijdag ging ik samen met een vriendin eten in het centrum van Breda. We hadden eerst een ander eettentje in ons hoofd, helaas was dat helemaal vol. We zijn toen gaan eten bij?Gauchos. Het voorgerecht (Carpaccio) vond ik in verhouding vrij duur en redelijk simpel. Als hoofdgerecht had ik spareribs en die waren dan weer w?l erg lekker! Als toetje had ik aardbeien gedoopt in chocolade, met een bolletje ijs en karamel.. jammie!

Zaterdag

Zaterdag heb ik overdag een lekkere gezonde pannenkoek gemaakt met slechts een paar ingredi?nten. Super simpel en gezonder dan de “gewone” pannenkoek. Daarnaast proefde ik amper verschil. Bekijk ’t recept hier.

Zaterdagavond werden we door vrienden uitgenodigd om daar te komen eten.. Echt s?per lekker! Vooraf kregen we een klein aspergesoepje met ham en ei, als voorgerecht een salade met garnalen en mangochutney, als hoofdgerecht asperges met beenham, ei en hollandaisesaus en na onder andere bastogneparfait.. Jammie! šŸ™‚

Receptinspiratie_wk16

Zondag

Als jullie vaker mijn receptinspiratie lezen, weten jullie dat zondag vaste prik is voor frietjes. Ditmaal maakte ik er shaorma bij met eigengemaakte knoflooksaus!

Maandag + dinsdag

Onlangs zag ik een recept met gevulde paprika’s en besloot hierop mijn eigen versie te maken, namelijk met Mexicaanse vulling! De Mexicaanse paprika’s vielen zo goed in de smaak dat je het recept?hier vindt.

Woendag + donderdag

Naast ‘gewone’ spaghetti maak ik ook wel eens spaghetti van courgette, ook wel courgetti genoemd. Je kan echter nog veel meer varieren: ik heb hier gekozen voor wortelspaghetti met pittige cashewsaus.. Aanradertje :D!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*