
Zin in een (h)eerlijke en gezonde lunch? Probeer dan eens deze ei wraps! Gemaakt in een handomdraai; perfect om je weekend mee te beginnen! >
Ingredi?nten ei wraps
? 2 eieren
? Lepel huttenkase
? Cherrytomaatjes, sla, komkommer of andere groenten
Bereiding ei wrap
Verhit olie in een pan en klop de eieren los. Doe de losgeklopte eieren in een pan en laat ‘m rustig warm worden. Na een aantal minuten draai je de ‘omelet’ en heb je een wrap. Haal ‘m uit de pan en leg de wrap op een stuk keukenpapier, zodat al het overige vet eruit gezogen wordt.
Zodra de wrap is afgekoeld, begin met het smeren van de huttenkase op de wrap. Huttenkase is een gezonde, lichte kaas, te vergelijken met mozzerella qua vet. Lekker is om er een klein beetje peper overheen te strooien. Beleg de wrap daarna met ingredienten naar keuze, zoals tomaat, sla, komkommer of misschien wel kipfilet. Rol de wrap op, en smullen maar!
Tip: Heb je weinig tijd? Maak de wrap dan al eerder en rol ‘m in folie. Daar kan de wrap prima 1 tot 2 dagen blijven.?

Geef een reactie