Gezonde pannekoeken

Gezonde (h)eerlijke pannenkoeken als ontbijt met slechts 4 ingredi?nten! Wie wil dat nou niet? Vrij van gluten & overbodige suikers. >

?Ingredi?nten gezonde pannenkoeken

(Voor 1 pannenkoek)

? 1 banaan
? 2 eieren
? 1 eetlepel kokosolie
? Snufje kaneelpoeder

Bereiding gezonde pannenkoeken

Schil en snijd de banaan in stukjes en doe het in een kommetje. Voeg hieraan 2 eieren toe en het snufje kaneelpoeder toe. Zorg vervolgens dat de banaan en het ei met elkaar vermengd worden (zelf gebruik ik een staafmixer, dat is het handigste). Verhit 1 eetlepel kokosolie in een pannetje en voeg vervolgens het beslag eraan toe.

Gezonde_pannekoek

Let op: Het is belangrijk dat je nu het vuur niet hoog zet, omdat de pannenkoek goed moet garen zonder dat je ?m wil aanbranden. Mijn eigen kookplaat kan tot stand?negen,?ik zorg dat deze gaart op stand 3/4. In de tussentijd kan je je eventueel klaarmaken voor je werk, het duurt namelijk zo?n 10 minuten voordat de pannenkoek is gegaard aan de onderkant. Kijk tussendoor wel even of de pannenkoek al loslaat in de pan. Zodra de onderkant lichtbruin wordt, draai ?m dan om en bak ?m 2-3 minuten aan de andere kant.

En klaar!?:)?Door de kaneel vind ik de pannenkoek lekker genoeg van zichzelf waardoor ik er niets meer aan toevoeg. (wel zo gezond) Wil je er toch iets aan toevoegen? Probeer dan eens blauwe bessen of frambozen of gebruik een beetje honing.

Summary
recipe image
Recipe Name
gezonde pannenkoeken
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

2 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*