Over H-eerlijke recepten

over-h-eerlijke-recepten

Welkom op de website van (H)eerlijke recepten. Een aantal jaar geleden, tijdens mijn stage in Valencia, Spanje is mijn passie en interesse voor koken is 2 jaar geleden ontstaan. Ik vond de Spaanse super -en versmarkten fantastisch en vond het leuk om iedere avond weer een ander, gezond gerecht te eten. In Spanje koken ze veel meer met verse producten dan met pakjes en zakjes, waardoor je pure en ?chte smaken ontdekt.

Sinds die periode ben ik veel bezig met het eten van puur en vers eten waardoor ik een aantal jaar geleden heb besloten deze website te maken.?Door mijn achtergrond als online marketeer in het dagelijkse leven vormen mijn 2 grootste hobby’s, online marketing & koken het recept van de website (H)erlijke recepten.

Het doel van mijn blog is om elkaar te kunnen inspireren met lekkere, verse gerechten.?Heb je een h-eerlijk recept dat je niet voor jezelf kan houden? Je mag het altijd met me delen en wie weet plaats ik het wel op deze website! Heb je vragen of wens je bepaalde h-eerlijke recepten terug te zien op deze website? Plaats dan een reactie onder deze pagina.

Ik wens je veel leesplezier en ga (H)eerlijk genieten van alle gerechten!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*