
Bekijk hier wat ik in deze week heb gegeten voor wat receptinspiratie >
Vind jij het net als ik altijd leuk om te lezen wat anderen graag eten? Ik neem je graag mee in mijn eet-week. Lees snel verder om recept inspiratie op te doen!
Vrijdag
Vorige week vrijdag ben ik met een vriendin gaan eten bij de Afghaan. Ik was er al een keer eerder geweest en wilde graag nog een keer terug. We hadden een 3-gangen verrassingsmenu en dit was het hoofdgerecht.. t? lekker! Afghaans is echt een aanrader.. milde kruiden, niet vet en er is gewoon niets wat niet lekker is.
Zaterdag
Ik vind zaterdagen heerlijk. Lekker uitslapen, rommelen in huis en koken. Ik maakte als lunch een geroosterde desemboterham met tomatensaus, kipfilet, gebakken ei en kruiden. Het recept komt hier binnenkort van op de website, dus hou ‘m in de gaten! 😉
Zaterdagavond kwam er een vriendin eten en heb ik gekookt. Ik wilde een pasta met tomatensaus maken, maar wilde er een twist aangeven. Ik heb er daarom een ovenschotel van gemaakt!
Zondag
Zondag zijn we met de schoonfamilie gaan bowlen en gaan eten bij ’t Zusje in Vlijmen. Hier serveren ze lekkere kleine hapjes (een soort tapas, maar dan niet alleen Spaans). Erg lekker en zeker een aanrader om een keer naar toe te gaan. Ik ben hier helaas vergeten een foto te maken.
Maandag + dinsdag
Vaak kook ik voor 2 dagen, scheelt tijd en dan kan ik op dinsdag m’n eten laten zakken voordat ik ga sporten. Hier heb ik gevulde courgettes met tomatensaus en gehakt gemaakt. Oja, tegenwoordig ben ik helemaal gek op sambal dus dat gaat standaard overal overheen 😉
Woensdag
Woensdag hebben we friet van pompoen gemaakt. Ik vind dit eerlijk gezegd lekkerder dan frietjes van zoete aardappel. Deze frietjes zijn gemaakt in de oven met olie en kruiden, na ongeveer 40 minuten zijn ze klaar. We hebben dit gegeten met een stukje zalm. Wil je meer recept inspiratie opdoen? Bekijk dan de dinerpagina.
Geef een reactie