Receptinspiratie | Week 47

Bekijk hier wat ik in deze week heb gegeten voor wat receptinspiratie >

Zelf vind ik het leuk om van anderen te zien wat ze eten en ik ben altijd op zoek naar nieuwe recepten. Dit bracht me dan ook op het idee om z?lf een ‘weekboek’ bij te houden met wat ik gegeten heb. Hopelijk levert het jullie wat inspiratie op! Lees snel verder om erachter gekomen wat ik gegeten heb.

Na een lange werkweek vind ik het op vrijdagavond leuk om een speciaal gerecht te maken. Ik ben gek op de Italiaanse keuken en had een risotto gemaakt met wilde gedroogde paddestoelen. En ja, het gerecht smaakte net zo lekker als dat ‘ie eruit ziet šŸ™‚

IMG_8994

Zaterdagmiddag had ik nog wat restjes in de koelkast liggen en besloot een pittige omelet te maken. De laatste tijd ben ik helemaal verslaafd aan sambal, dus dat gaat praktisch overal doorheen. Het recept voor deze omelet komt volgende week online!

IMG_8974

Zaterdagavond gingen we kijken naar GLOW in Eindhoven. Sinds enige tijd is er in Eindhoven een Vapiano dus daar wilde ik graag even heen! Ik had een pasta pesto met garnalen en spinazie, mmmm..

IMG_8992

Zondagavond is meestal standaard eigen gesneden frietjes, helaas ben ik hiervan een foto vergeten te maken! Voor mij is dit gerecht helemaal af met zelfgemaakte sat?saus, wat ik maak met o.a. melk en pindakaas. Klik hier voor het recep van de zelfgemaakte sat?saus.

Satesaus

Op dinsdag moet ik altijd haasten om naar bootcamp te gaan, vandaar dat ik een ovenschotel op maandag voor 2 dagen had gemaakt. De ovenschotel bevatte zoete aardappel, bloemkool en gehakt.

IMG_8993

Op woensdag had ik de kip met serranoham in tomatensaus gemaakt en de spaghetti vervangen voor courgetti!

IMG_8991

Op donderdag at ik alleen en had ik zelf wat in elkaar gebrouwen, een boemboe met bloemkool, garnalen en zilvervliesrijst. Hij smaakte goed en vrijdagmiddag heb ik nog een trommeltje mee genomen naar m’n werk als lunch!

IMG_9005

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*