Snackrolletjes

Wil je je gasten eens wat anders voorschotelen dan het?’standaard’ bittergarnituur? Probeer dan eens deze lekkere snackrolletjes!?>

Ingredi?nten snackrolletjes

(Voor ongeveer 6 lange rollen, per rol +/- 8 hapjes)

? Pakje wraps van Tex-Mex (6 wraps)
??2 kuipjes kruidenroomkaas
??1 pakje kipfilet (gerookt, broodbeleg)
??1?pakje gerookte zalm
? Geroosterde pijnboompitten
? Zelfgemaakte pesto
??Cocktailprikkers

Snackrolletjes

Bereiding?snackrolletjes

Pak een stuk vershoudfolie en leg dit op de aanrecht. Zorg ervoor dat deze vershoudfolie de wrap helemaal kan bedekken. Pak een wrap en leg deze op de vershoudfolie. Pak een lepel en besmeer de wrap met roomkaas met de achterkant van de lepel, totdat de wrap helemaal bedekt is.

Vervolgens pak je de rucola en hiermee bedek je de wrap in de lengte. Pak de plakjes zalm ?f kipfilet, en bedek hiermee de rucola. Pak vervolgens de zelfgemaakte pesto en besmeer dunnetjes de plakjes kipfilet met de pesto. Vervolgens bestrooi je hier overheen de geroosterde pijnboompitten. Rol eerst de wrap op en vervolgens de vershoudfolie eromheen. Leg de rolletjes voor een paar uur in de koelkast en haal ze vervolgens vlak van te voren eruit. Steek de cocktailprikkers in de lengte in de rol en snijd de rolletjes achter de cocktailprikkers af. Wissel de rolletjes af met zowel zalm- als kipfiletvulling.

Summary
recipe image
Recipe Name
Snackrolletjes
Published On
Preparation Time
Total Time

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*