
Dit Tony Chocolonely recept lijkt op deze bastogne parfait.?Ontdek deze (h)eerlijke zeezout karamel verrasing zelf! >
Ingredi?nten Tony Chocolonely recept
Voor 10 porties
? 250 ml slagroom
? 12 bastogne koeken
? 1?reep Tony Chocolonely karamel zeezout
? 150 gram boter
? 2 eetlepels kokosbloesemsuiker
? 1 tl vanille extract
? muffinvorm van 10 cups
Bereiding Tony Chocolonely recept
Maak de bastognekoeken fijn in een keukenmachine of met de hand in een boterhamzakje.Smelt ondertussen boter in een pannetje. Zodra de boter is gesmolten, voeg je de koekkruimels toe aan de boter. Zodra de boter is opgenomen in de koekkruimels, haal je alles van het vuur af. Doe wat bakpapier of cupcake papiertjes in de muffinvormen en leg op de bodem van ieder vormpje wat koekkruimels. Zet de vorm even in de koelkast en ga ondertussen verder met de parfait.
Smelt de reep Tony Chocolonely chocoladereep au bain marie. De parfait maak je door slagroom op te kloppen samen met de kokosbloesemsuiker en het vanille extract toe aan de slagroom. Pak daarna 4 bastogne koeken en maak deze helemaal fijn. Voeg deze bij de slagroom en mix het geheel tot ??n massa. Zodra de chocolade gesmolten is, voeg je de gesmolten chocolade in fases toe aan de opgeklopte slagroom. Haal de muffinvormpjes met bastogne bodem uit de koelkast en voeg de parfait toe. Laat de vormpjes ten minste 4 uur opstijven in de vriezer.
Tip: Serveer de bastogne parfait met wat verkruimelde bastogne en evt.?chocoladesaus

Geef een reactie