Zelf sushi maken

zelf sushi maken

Zelf sushi maken hoeft helemaal geen gedoe te zijn. Kom erachter hoe je lekkere sushi in een handomdraai maakt!

Hoe maak je zelf sushi?

Tegenwoordig hoef je de straat maar uit om sushi te eten. De all you can eat-restaurants zijn favoriet bij Nederlanders. Helaas is thuis sushi eten een stukje duurder. Je betaalt vaak per stuk waarbij de kosten hoog op kunnen lopen. Zelf sushi maken kan lastig zijn als je de juiste techniek niet beheerst. Maar gelukkig kan je met de sushi bazooka eenvoudig sushi maken! Bekijk hieronder een sushi-recept ?n bestel de sushi bazooka online.

Ingredi?nten sushi

Voor 2 personen

? 400 gram sushi rijst
? 1 avocado
? Rijstazijn
? Snufje suiker & zout
? 1x gerookte zalm
? wasabi mayonaise
? sojasaus

Zelf sushi maken

Kook de sushirijst volgens de verpakking (10 minuten koken waarbij de rijst de sushi opneemt, daarna 10 minuten op met de deksel naast het fornuis laten staan. Voeg daarna een flinke scheut rijstazijn, de suiker & zout toe. Laat de rijst afkoelen.

Snijd de gerookte zalm in kleine stukjes en de avocado ook. Vul de beiden kanten van de sushi bazooka met rijst, zalm & de avocado. Sluit de sushi bazooka en duw de rol aan. Vervolgens kan je de rol aanduwen en klaar maken. Rol een nori vel eromheen en je bent klaar! Bestel de sushi bazooka via goodies-gadgets.com of bekijk de instructievideo hieronder.

Tip: Serveer je zelfgemaakte sushi met wasabi en (glutenvrije) sojasaus

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*